Totaal Beveiligingen

Totaalthuisservice

De TOTAALThuisservice is een totaaloplossing voor particulieren die thuis willen profiteren van de kennis en ervaring die TotaalBeveiligingen de afgelopen twaalf jaar heeft opgedaan in het MKB. Veilige producten, perfecte kwaliteit, heldere tarieven. Het maakt preventie met de TOTAALThuisservice een zekere keuze.

Kies uw woningtype en ontdek welke thuisoplossing van TotaalBeveiligingen het beste bij u past.

Appartement   Huis   Villa
Appartement doos   Huis doos   Villa doos

Voor etages, bovenwoningen en appartementen.

 

Voor eensgezinswoningen, herenhuizen en (geschakelde) bungalows 


 

Voor grote (half)vrijstaande villa’s en vakantiehuizen

U wilt een draadloos basissysteem dat doet wat het moet doen? Dan is TOTAALAPPARTEMENT voor u de juiste oplossing. Deze combinatie van bouwstenen vergroot de veiligheid thuis. Inclusief installatie, jaarlijkse onderhoudsbeurt en minimaal drie jaar garantie. Service die staat als een huis.

 

Net even meer? Dat kan. TOTAALHUIS is geschikt voor woningen met een gemiddelde woonoppervlakte tussen 100 en 200 vierkante meter. Deze totaaloplossing verenigt alle moderne beveiligingstechnologie, inclusief een camerasysteem met IP (webview). Inclusief installatie, jaarlijkse onderhoudsbeurt en minimaal drie jaar garantie. Veiliger wonen, zorgelozer leven.

 

Voor wie niets aan het toeval wil overlaten, is het uitgebreide TOTAALVILLA een adequate beveiligingsoplossing. U ontvangt een integraal systeem dat de veiligheid op en rondom uw domein op tal van manieren op zeker stelt. Inclusief installatie, jaarlijkse onderhoudsbeurt en minimaal drie jaar garantie. Alles wat u nodig heeft.

oranje   oranje   oranje

 


 

 

 
GARANTIE
Voor alle oplossingen van TotaalBeveiligingen geldt een garantietermijn van drie tot vijf jaar. U heeft gedurende deze periode geen voorrij-, arbeids-, en apparatuurkosten bij een storing of defect. In beheer door onze eigen Technische Dienst, die 24 uur per dag bereikbaar is en een landelijke dekking heeft.


Laat ons u terug bellen

Vul hier uw telefoonnummer in en wij bellen u op het gewenste moment terug.Mail onze adviseur

Vul hier uw e-mail adres in en wij sturen u zo spoedig mogelijk bericht terug.


Bel onze adviseur

Bel 033-45 35 000