Totaal Beveiligingen

TotaalBeveiligingen is 100% dochter van Stanley Security

Stanley Security en TotaalBeveiligingen hebben hun krachten gebundeld. Nog meer service, kwaliteit en innovaties. Goed nieuws voor het Nederlandse bedrijfsleven. Hieronder enkele van de meest gestelde vragen over deze nieuwe samenwerking. 

 

1. Waarom is TotaalBeveiligingen 100% dochter van Stanley Security?


TotaalBeveiligingen is de grootste onafhankelijke beveiliger voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland. Een prestatie die we in de afgelopen 15 jaar mede hebben bereikt en welke voortvloeit uit het vertrouwen van duizenden Nederlandse ondernemers in onze dienstverlening.

Deze reputatie willen we waar blijven maken, juist nu in de beveiliging op tal van terreinen technologische doorbraken worden gedaan. Met de bewezen beveiligingsoplossingen en technologische standaards van Stanley Security en het Stanley Security Operations Centre (SOC) in Amsterdam kan TotaalBeveiligingen een nog betere bijdrage leveren aan het beveiligen van Nederlandse mkb-ondernemers.

Onze beveiligingsadviseurs spreken de juiste taal en helpen ondernemers aan een oplossing die past bij hun bedrijfsvoering, terwijl de best-of-class beveiligingsproducten en de eigen alarmcentrale van Stanley Security in Amsterdam het werk doen. Altijd dichtbij. De ultieme garantie voor prestaties.

2. Wie is Stanley Security?


Stanley Security is één van de grootste en meest betrouwbare beveiligingsexperts in Europa. De onderneming biedt innovatieve en complete beveiligingsoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoefte(n) van ondernemers en hun bedrijfsvoering.

Stanley Security is onderdeel van Stanley Black & Decker, één van de 500 grootste beursgenoteerde bedrijven in de Verenigde Staten. Dit stelt Stanley Security in staat ondernemers doeltreffend te helpen: wereldwijd, maar tevens in lokale thuismarkten.

De oorsprong van Stanley Security ligt bij KPN Risicom Techniek, welke in 1999 werd overgenomen door VNV. Deze succesvolle bedrijvengroep werd, na diverse andere overnames en acquisities, in 2011 overgenomen door het Amerikaanse Stanley Black & Decker. De naam Stanley Security stamt uit 2012.

3. Blijft TotaalBeveiligingen bestaan?


TotaalBeveiligingen blijft een aparte divisie binnen Stanley Security.

TotaalBeveiligingen heeft met haar beveiligingsoplossingen een goede reputatie bij Nederlandse mkb-ondernemers opgebouwd en zal voorlopig haar herkenbare naam en logo blijven voeren. De bij u bekende servicemonteurs en beveiligingsadviseurs blijven u bedienen. Een garantie voor een effectief, betrouwbaar en persoonlijk advies –ook in de toekomst.

Wel zult u op onze website en in onze brochures en flyers steeds vaker het logo van Stanley Security herkennen. We zijn er trots op dat we onderdeel zijn van Stanley Security en laten dat graag zien.

Uiteraard houden we klanten de komende periode goed op de hoogte.

4. Wat is het Stanley Security Operations Centre (SOC)?


Het Stanley Security Operations Centre (SOC) is de moderne, eigen meldkamer van TotaalBeveiligingen in Amsterdam.

Klanten met een meldkamerabonnement verzekeren zich met het SOC van een systeemonafhankelijk security management-platform dat het volledige beveiligingsbeheer op afstand kan verrichten: lokaal of internationaal. Meer mogelijkheden, tegen dezelfde tarieven.

5. Wat betekent de komst van Stanley Security voor bestaande overeenkomsten met TotaalBeveiligingen?


Elke bestaande overeenkomst met TotaalBeveiligingen wordt in de nieuwe situatie voortgezet volgens de in het contract opgestelde voorwaarden.

Voor de afgesproken contractduur blijven de abonnementstarieven ongewijzigd.

Wel zal ons IBAN-rekeningnummer bij ABN Amro wijzigen en zal de incasso verlopen via een nieuw rekeningnummer bij de Bank of America.

6. Wat betekent de komst van Stanley Security voor meldkamerabonnementen?


Het meldkamerabonnement van bestaande klanten wordt van ACN verhuist naar de eigen meldkamer van Stanley Security in Amsterdam.
Dit moderne Stanley Security Operations Centre (SOC) is door het ministerie van Veiligheid en Justitie gecertificeerd en voldoet aan de strengste veiligheidsnormen.

Bestaande meldkamerabonnementen worden voortgezet onder de voorwaarden die zijn afgesproken.

Beveiligingsoplossingen van nieuwe klanten worden automatisch aangesloten op de meldkamer van Stanley Security, onder de voorwaarden die in het contract worden overeengekomen.

7. Wie regelt het omzetten van een beveiligingssysteem naar de nieuwe meldkamer?


De overgang naar de meldkamer van het Stanley Security Operations Centre (SOC) in Amsterdam wordt volledig door TotaalBeveiligingen en Stanley Security verzorgd.

Om de bedrijfsvoering van klanten zo weinig mogelijk te verstoren herprogrammeren we de meldkamerverbinding gedurende het jaarlijkse onderhoud. Onze servicemonteurs configureren hierbij de nieuwe systeeminstellingen en testen de overdracht van persoonlijke gegeven naar het SOC.

Gedurende het onderhoud ontvangt u een nieuwe set raamstickers van onze servicemonteur. Hij/zij verwijdert de oude stickers voor u.

8. Wanneer zijn alle gegevens bekend bij het Stanley Security Operations Centre (SOC)?


Nadat onze servicemonteur de aansluiting op de nieuwe meldkamer heeft geverifieerd stuurt hij/zij alle persoonlijke gegevens door aan het team bij het SOC.

De centralisten in het SOC (gecertificeerd en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag) verwerken uw gegevens binnen 24 uur. Vertrouwelijkheid is hierbij een standaard.

Hierna ontvangt u een bevestiging van het Stanley Security Operations Centre (SOC), inclusief uw nieuwe alarmpassen. Alle meldingen verlopen na dit moment via onze eigen alarmcentrale.

9. Hoe kan ik mijn nieuwe meldkamergegevens controleren en/of wijzigen?


Het Stanley Security Operations Centre stuurt u na de meldkameromzetting door de servicemonteur zo spoedig mogelijk een bevestiging, inclusief uw nieuwe alarmpassen. Hiermee wordt de overgang naar de alarmcentrale van Stanley Security officieel bezegeld. U kunt de oude alarmpassen dan vernietigen.

Controleer a.u.b. de gegevens. Dat voorkomt misverstanden.
Is de informatie op uw bevestiging en/of alarmpassen niet correct!? Wilt u wijzigingen doorgeven? Stuurt u ons dan s.v.p. uw mutaties met behulp van het mutatieformulier.

Op dit formulier vindt u alle benodigde informatie. De door u gewenste aanpassingen worden binnen 24 uur door onze administratie doorgevoerd.

10. Wat doet het Stanley Security Operations Centre (SOC) als er een alarmmelding is?


Bij een geverifieerde alarmmelding heeft de meldkamer toestemming om alarmdiensten te waarschuwen. Verificatie van zo’n melding gebeurt door contact op te nemen met mensen op een contactpersonenlijst, maar kan ook technisch worden getoetst: als twee of meer zones in een pand korte tijd na elkaar in alarm gaan.

Elke geverifieerde alarmoproep wordt centraal verwerkt door gescreende centralisten die bij calamiteiten direct alarmdiensten activeren. Zekerheid. Juist als elke minuut telt.

11. Contact? Dit zijn de belangrijke adressen en telefoonnummers!

 

  • Meldkamer Alarmcontrol: 0165 - 55 55 54
  • Stanley Security Alarmcentrale (SOC) 020 - 31 19 550
  • TotaalBeveiligingen Algemeen: 033 - 45 35 000
  • TotaalBeveiligingen Onderhoudsplanning: 033 - 45 35 007
  • TotaalBeveiligingen Helpdesk/Storingen: 033 - 45 35 008

 

Stanley Security Operations Centre
Keienbergweg 50 (3 hoog)
1101 GC Amsterdam.


TotaalBeveiligingen

Maanlander 45
3824 MN Amersfoort


TotaalBeveiligingen en Stanley Security.
Performance in action.


Staat uw vraag er niet bij?

Neem dan contact op met onze klantenservice via 033 – 45 35 000 (tijdens kantooruren) of stuur een e-mail naar: stanley@totaalbeveiligingen.nl. Onze klantenservice reageert zo spoedig mogelijk.