Totaal Beveiligingen

Totaalbeveiligingen en Stanley Security
Samen voor een goed beveiligd mkb

Waarom is Totaalbeveiligingen onderdeel geworden van Stanley Security?

Totaalbeveiligingen is de grootste onafhankelijke beveiliger voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland. Een prestatie die we in de afgelopen 15 jaar mede dankzij uw vertrouwen hebben bereikt. Daar zijn we u zeer dankbaar voor.

Deze reputatie willen we waar blijven maken, juist nu in de beveiliging op tal van terreinen technologische doorbraken worden gedaan. Met de bewezen best-of-practice beveiligingsoplossingen en technologische standaards van Stanley Security en het Stanley Security Operations Centre (SOC) in Amsterdam kan Totaalbeveiligingen een nog betere bijdrage leveren aan de bedrijfsveiligheid van Nederlandse mkb-ondernemers.

Onze doorgewinterde beveiligingsadviseurs spreken uw taal en helpen u aan een oplossing die past bij uw ondernemerschap, terwijl de best-of-class beveiligingsproducten en de eigen alarmcentrale van Stanley Security het werk doen. Altijd dichtbij. De ultieme garantie voor prestaties.

Hoe ga ik merken dat Totaalbeveiligingen een onderneming van Stanley Security is geworden?

De komende tijd zult u op de website van Totaalbeveiligingen kleine veranderingen aantreffen. Zo zullen wij met trots het logo van Stanley Security op onze website plaatsen. Hetzelfde geldt voor onze brochures en flyers of de identificatiebewijzen van onze beveiligingsadviseurs. Uiteraard houden we u de komende periode goed op de hoogte. 

Wat betekent dit voor mijn beveiligingsoplossing in de praktijk?

Niet veel. Uw huidige overeenkomst met Totaalbeveiligingen wordt in de nieuwe situatie voortgezet volgens de in uw contract opgestelde voorwaarden. Wel krijgt u dankzij de komst van Stanley Security als moederorganisatie interessante extra’s, zoals toegang tot het Stanley Security Operations Centre (SOC) in Amsterdam. Dankzij deze moderne meldkamer zijn wij in staat tal van innovaties in onze dienstverlening te integreren. Goed nieuws dat we binnenkort graag bij u onder de aandacht brengen. 

Nog meer vragen? Kijk dan hier voor de meest gestelde vragen.