Totaal Beveiligingen

Bedrijfsprofiel

TotaalBeveiligingen realiseert sinds 1999 complete beveiligingsoplossingen voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen in het MKB. Bovendien bedienen we particulieren met onze TotaalThuisservice: praktische thuisoplossingen gebaseerd op onze jarenlange ervaring met het bedrijfsleven.

TotaalBeveiligingen kiest bewust voor een complete beveiligingsaanpak. Doel is een toegewijd partnerschap met klanten te bereiken dat naadloos voldoet aan de unieke (groei)ambities en garantiewensen. Voor ons een logische keuze: ieder mens of bedrijf is tenslotte anders. Met behulp van veiligheidsscans creëren we daarom heel persoonlijke totaaloplossingen die brand, inbraak of andere criminaliteit helpen voorkomen. De spil in onze dienstverlening is onze meldkamer, die 24 uur per dag actief is.

Missie
“Persoonlijk beveiligen’ is de kern van onze missie: We willen een menselijke veiligheidsadviseur zijn die bedrijven ondersteunt bij het compleet beveiligen van hun eigendommen. Dit doen we door geavanceerde beveiligingstechniek te koppelen aan kennis en samen met de unieke eigenschappen van onze opdrachtgevers duurzame totaaloplossingen te creëren. We gedragen ons als betrokken beveiligingspartner.”

Visie
In de parking, etalages, bij de entree of op de afdeling, veiligheid is een kernelement in het creëren van een succesvolle bedrijfscultuur. Ieder bedrijf kiest die veiligheid op z’n eigen manier. Omdat elk kantoorpand, elke ondernemer en elke bedrijfssector anders is. Het maakt de juiste beveiligingsoplossing een integraal beveiligingspakket dat hiermee rekening houdt: een totaaloplossing. Het is de oorsprong van onze bedrijfsnaam, maar ook van onze klantgerichte mentaliteit.