Totaal Beveiligingen

Historie

Twaalf jaar TotaalBeveiligingen in vogelvlucht
TotaalBeveiligingen werd op 1 oktober 1999 opgericht door Michiel Moll en Walter Ouwehand. De twee voormalige collega’s bij het beveiligingsbedrijf SCB geloofden in een ander soort bedrijfsbeveiliging, een totaalpartnerschap dat ondernemers effectief kon ondersteunen vanaf de allereerste beveiligingsbehoefte.

MKB-partner
Hun visie was simpel: als toegewijde MKB-partner zorgen voor goede veiligheidsaudits en hoogwaardige technologiestandaards aanbieden tegen realistische prijzen. Met een meldkamer en ondersteunende dienstverlening die tot de beste van Nederland moest behoren. Allemaal officieel gecertificeerd door het ministerie van Justitie. 

De doelgroep? Kleine ondernemers. Starters, zzp’ers en ondernemers met een kantoor aan huis. Destijds matig bediend door lokale installatiebedrijven, maar ook enigszins verwaarloosd door grote nationale beveiligers. 


Kwaliteit
Hoewel TotaalBeveiligingen tegenwoordig de 130 medewerkers nadert, blijven de beginselen uit de beginfase van het bedrijf de aard en omvang van dienstverlening bepalen. Het zorgt voor ononderbroken vertrouwen. 

De op maat van MKB-ondernemingen toegesneden beveiligingsmaatregelen en een onovertroffen servicementaliteit zijn nog altijd de kern in elke totaaloplossing van TotaalBeveiligingen. Het verklaart waarom het aantal meldkamerpashouders van TotaalBeveiligingen de afgelopen jaren naar 25.000 personen steeg, waaronder gemeenten, kinderdagverblijven, sportclubs en grote familiebedrijven.

Het succes bij MKB’ers kenmerkt de kwaliteit van onze dienstverlening, dankzij onze unieke TOTAALThuisservice ook goed toegankelijk voor particulieren. Het maakt TotaalBeveiligen een complete partner die begrijpt waar het om gaat. In elke regio.